Profil

Navn: Therese Fostervold Mathisen
Født: 20.04.77
Sivil status: gift med Arnstein, mamma til Helene og Henrik
Fra: Jeg har vokst opp på Nes på Romerike, og etter nærmere 7 års studietid i Oslo har jeg nå bosatt meg i Råde i Østfold.
Interesser: Trening, matlaging, baking, søm, fagrelatert litteratur

Utdanning: Mastergrad i Ernæringsfysiologi med fordypning i idrettsernæring (3 år ved Institutt for Ernæring ved UiO; 2000-2003, et halvt år Loughborough University [England] og 1 år ved Norges Idrettshøyskole inkludert barselpermisjon; 2003-2005), Helse- og Treningsterapeut (grunnfag, toårig mellomfag ved Norges Idrettshøgskole; 1996-1999).

Yrkeserfaring: Parallelt med studiene mine har jeg jobbet som treningsveileder ved ulike helsestudioer (Nes Helse- og Treningsstudio, SiO Blindern, -Turnhallen, -Domus Medica, og Elixia Colosseum Majorstua) samt som personlig trener og kostveileder ved Elixia. Som ferdigutdannet ernæringsfysiolog driver jeg nå mitt eget firma, Thema Nutrition,som tilbyr kurs/foredrag og en-til-en veiledning for tilrettelegging av kostholdet. Min spesialkompetanse er idrettsernæring!

Trening: Trening har opptatt mye av tiden min gjennom oppveksten. Som liten spilte jeg først håndball i 8 år, deretter fulgte 5 år med volleyball. Styrketreningen tok etterhvert over som hovedidrett, men etter flere år som styrkeløfter tok motivasjonen (og framgangen..) slutt. Det var da, i 2000, at interessen for Athletic Fitness våknet. Se mer om dette i beskrivelsen av min treningsbakgrunn!

Innlegget har 0 kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar