Melk er til musklene!

solersegJeg skulle aldri på twitter (jeg hadde da facebook!) og heller ikke på instagram (flickr er mitt bildegalleri), men motstanden svinner med tiden… Jeg fikk høre at man ikke er «med forskerne» om man ikke var på twitter, og med iphone og ipad ble samveldet i instagram for fristende… Resultatet er at bloggen lider, for jeg rekker ikke over alt!
Men jeg trener – for all del. Sommer er herlig treningstid: man har jo da TID til å trene!
Jeg har gode turer (ca 3-5 km) med hunden morgen og kveld, og en styrkeøkt om kvelden. Prøver å gjenvinne styrken jeg en gang hadde. Litt vanskelig å «smøre seg med tålmodighet», men jeg kjenner at det kommer seg. Sakte.

norgesglassNoe av det beste jeg velger som kveldsmat før jeg da stuper i seng etter slik trening, er cottagecheese, granola og melk. Elsker det. Det, eller Arnsteins omelett med brød og melk! Det har vært mye debatt om melk de siste årene, og ingen klarer vippe meg av pinnen der. Melk er supert for muskelvekst og trening; ingen annen proteinkilde er så godt dokumentert, og ingen annen kilde er så rik på den viktige aminosyren leucin (som trigger muskelvekst). Jeg inntar mye melkeprodukter hver dag, og er glad for både proteinene, jod, kalsium – og SMAKEN!!

Innlegget har 0 kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar