Ferietid er unik treningstid

Ferie er utrolig herlig treningstid; vet at mange kutter treningen da, eller synes det er vanskelig å motivere seg til slikt når man «chillern» på late sommerdager. Jeg blir derimot gira på mer – det er jo supergod anledning for MER trening! Ettersom jeg har 70-90min gåtur med Bobby om morgenen, blir det sjeldent noe hard-cardio da. Dermed blir den seriøse økten til kvelden, som vanlig. Lurer på om jeg skal prioritere litt mer tid til egentrening på morgenen for meg selv…er blitt utfordret til innendørs ro-nm til februar, og det frister litt…Kanskje jeg drar ut romaskinen i morgentidlig på plassen foran kjøkkenet? Hmm..
Etter en tur til Køben i helgen, og en lengre joggetur med Bobby i går kveld, var det godt å trøkke til med bentrening i kveld. Ble 3*8reps @80kg i knebøy, og ettersom instagram har kun 15 sek video, ser dere her siste 3 rep i første serien:

Gleder meg til fortsettelsen denne sommeren og høsten; skal bli god 🙂

Innlegget har 0 kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar