Denne uken har jeg


Denne uken har jeg tatt treningsfri, og det føles ut som en EVIGHET siden jeg har tatt i en vekt. Hus-bygging har vært prioritert framfor selvdigging (!) i gymmet, og jeg er strålende fornøyd med kjøkkenet mitt så langt (se i bildegalleriet!). Det males ellers for harde livet i hall, soverom og stue, mens Arnstein spikrer vegger og murer fliser!
Vekta er nede på 61kg nå, men det betyr desverre bare at noe muskelmasse er forsvunnet i sommersola (!)… Målet er å ligge rundt 65kg utover høsten og vinteren, så får vi se om motivasjonen for en ny diett er der til sen-vinteren og våren.
I dag har jeg og tulla tatt oss fri for å nyte sommerdagen og varmen sammen. Vi har nå bare en snau måned igjen av barselpermisjonen vår, før barnehage og studier tar til i August. Bildet er fra Fredrikstad bryggepromenade i formiddag; legg merke til vårt matchende antrekk da 😉 hehe..

Innlegget har 1 kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar